Nanset i aksjon mot Lyn 2 borte i sin siste 2.divisjonskamp Foto: Nicholas Noreng

Nanset trekker laget

Onsdag kom meldingen om at Nanset har trukket seg fra 2. divisjon.


– Gjennom vinteren har det vist seg å være svært utfordrende å få tak i nye spillere, som man var avhengig av for å kunne gjennomføre en hel sesong. Flere sentrale spillere la opp etter fjorårets sesong, og i tillegg har flere sentrale spillere forlatt klubben vårsesongen 2024. Summen av dette kombinert med skader og en allerede smal tropp, har ført til at halve troppen store deler av sesongen har bestått av spillere fra klubbens J15- og J17-lag. Klubben vet at ytterligere spillere forsvinner i sommerpausen, og med bakgrunn i hvor utfordrende det har vært å få tak i nye spillere, ser ikke klubben noen annen utvei enn å trekke laget fra ytterligere spill i 2. divisjon denne sesongen, heter det i en pressemelding fra klubben.

Klubben beklager samtidig situasjonen overfor alle lag i avdelingen, sponsorer, supportere, spillere og trenerteam.

Resultatet av dette er at alle resultatene fra Nanset sine kamper strykes for motstanderne. Også gule kort fra kampene mot Nanset strykes. Med det tar Fana inn to poeng på samtlige lag i serien, da Fana er det eneste laget som ikke har slått klubben fra Larvik.

– I 2. divisjon kvinner avd. 1, vil derfor kun laget som kommer på 9. plass rykke ned jf. Kampreglementet paragraf 5-12 og 12-2, ettersom Nanset regnes som lag nr. 10, heter det fra NFF.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

2.divisjon Nanset