Naboduell på Varden Amfi

Denne lørdagen inviterte FK Fyllingsdalen damene naboene Loddefjord til duell. Les om kampen her og se litt bilder.

Lagene som denne sesongen begge skal opp i 2.divisjon avdeling 4, møttes til duell på Varden Amfi i flott vårvær. En god del tilskuere hadde tatt turen for å få med seg dette lokaloppgjøret.

Vertene kom best i gang. Julia Belden Rasmussen løp igjennom forsvaret etter en flott pasning. Hun rundet keeper og satte den sikkert i mål. Dermed 1-0 etter kun tre minutter. Etter 12 minutter dobler vertene. Kaptein Wedaa setter inn et indirekte frispark fra ca 12 meter. Julie Vik ordner litt spenning da hun reduserer til 2-1 tre minutter senere.
Hjemmelaget styrer kampen og kommer med mye fart. 3-1 kommer etter en fantastisk kontring. Igjen er lynvingen Martine Kjøholdt delaktig. Hun løper fra alt og alle og slår inn 45 grader. Der setter Lorena Henriksen den sikkert i mål. Etter 29 minutter får Martine Kjølholdt målet sitt. Igjen er det farten som ordner målet og hun setter den sikkert alene med keeper. 4-1 er også pauseresultatet.

Etter 72minutter setter Synne Kjøholdt inn 5-1. Med noen minutter igjen på klokken reduserer Loddefjord ved Sara Schei Randstad. Det blir også kampens siste scoring. Dermed vinner hjemmelaget 5-2. Under kan dere se et mini-album. Flere bilder søndag.