Naboduell mellom Lyngbø - Frøya

Det var en skikkelig naboduell mellom Lyngbø - Frøya i dagens NM-kvalifisering 2022.

Klubbene skilte lag etter sesongen i fjor, da Frøya rykket opp fra 4.divisjon til årets 3.divisjon. Dermed ble dagens NM-kvalifisering årets møte mellom de to naboklubbene.

Gjestene fra Melkeplassen kom best i gang og presset på fra start, men det ble mange dueller i åpningen. Begge lag var klare til duell, men lagene slet med å finne en åpning hos motstanderen. Etter 27 minutter kommer derimot kampens første scoring. Ny-signerte Simen Næss får æren av å sette inn den scoringen. Etter dette kommer Lyngbø litt mer med, men det blir aldri helt farlig foran Frøya målet. Dermed leder gjestene 1-0 til pause.

Etter hvilen forsøker Lyngbø å stå litt høyere, men de klarer ikke omsette presset i resultater. Det er igjen Frøya som scorer først. Stopperen Marius Skutle ordner 2-0 til gjestene. I det 90 minutt, så kommer det også et rødt kort. Lyngbø sin Sondre Riise Sævareid får direkte rødt. I samme situasjon får tre Frøya spillere gult kort. Det ble som ventet en tøff kamp. Hele  9 gule ble delt ut sammen med det røde.

Under vil dere finne et mini-album, mens hele albumet finner dere HER.