Signert Brann Kvinner drakt kan bli din. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Nå kan du sikre deg drakten!

Nå kan du sikre deg en signert drakt fra Brann kvinner. I forbindelse med vår aksjon for å støtte Barnekreftforeningen Vestland, så har Brann damene gitt oss en signert drakt.


Vi har allerede auksjonert bort en signert drakt. Nå står Brann kvinner sin drakt for tur. Denne er i størrelse small (S). Drakten er signert av troppen nå i høst og du har muligheten til å sikre deg denne drakten før Champions League eventyret starter for damene.

Vi starter på 500 kr, så må budene økes med minst 100 kr av gangen. Alle pengene går til det gode arbeidet som Barnekreftforeningen Vestland gjør.

Hvordan går du frem for å by på drakten?
Du kan legge inn ditt bud i kommentarfeltet på Facebook eller sende redaksjonen en mail med ditt bud på [email protected] .

Fristen for å sende inn bud er onsdag 8.november kl 20.00. Vinneren vil bli kontaktet.

Om du har muligheten til å donere litt til arbeidet Barnekreftforeningen Vestland gjør, så kan dere støtte det via denne innsamlingsaksjon vi har frem til 30.november via denne lenken HER.

Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet.no/Hordalandsfotball

Hordalandsfotball AS er ansvarlig for auksjonen. En stor takk til Brann Kvinner som donerte denne drakten til dette formålet.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Brann Kvinner