Felix Horn Myhre rundet 100 kamper i Brann trøyen denne dagen Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Myhre: –⁠ Det smakte godt. Den satt langt inne i dag

Det sa Felix Horn Myhre på spørsmålet om hvordan dagens seier smakte.

Dte ble en dramatisk slutt på kampen. På overtid av overtiden fikk Brann straffe da Warning ble lagt i bakken i feltet. Den straffen satt innbytter Joachim Soltvedt inn for et euforisk Brann Stadion. Dermed tre poeng til Brann som er á poeng til Bodø/Glimt.

Kampen startet litt kaotisk før Brann tok over spillet etter et kvarters tid. Sivert Heltne Nilsen satte så inn 1-0 med et kjempetreff fra 16 meteren. Etter dette hadde Brann en rekke sjanser, men klarte ikke å doble. Dermed 1-0 til pause.

I den andre omgang var det fullt kaos og begge lagene hadde sine sjanser. Gjestene hadde en kjempesjanse som Dyngeland mesterlig reddet. Noen minutter senere kløner Dyngeland inn et langskudd fra Ruben Alte. Gjestene aner dermed poeng. Når klokken passerer 95 minutter har Brann en sjanse igjen og når Stadion uret viser 97 minutter legges Magnus Warning i bakken. Dermed straffe til Brann. Soltvedt er sikker og ordner seieren.

Under kan dere finne en rekke intervjuer. Bilder kommer.

Hør hva Felix Horn Myhre som rundet 100 kamper for Brann hadde å si etter kampen mot Kristiansund BK denne onsdagen:

Hør hva straffehelten Joachim Soltvedt hadde å si etter kampen:

Hør hva Ruben Kristiansen hadde å si etter seiren mot KBK:

Hør hvordan Brann trener Eirik Horneland oppsummerer seieren:

Hør hva Sivert Heltne Nilsen oppsummerte sin fantastiske scoring og seieren mot KBK: