Fredrik Flo og Øygarden måtte se Moss ta nye tre poeng. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Moss vant på Melløs

Det ble 3-1 til Moss denne lørdagen på Melløs da Øygarden kom på besøk. Stillingen til pause var 1-0.

Det var duket for en flott dag for fotball i Moss da vertene tok i mot Øygarden til duell i 2.divisjon. Gjestene hadde noen kjappe løp i begynnelsen av kampen, men det var vertene som tok tak i oppgjøret. Begge lag hadde de første ti minuttene ett mål annullert.

Etter 18 minutter var Moss gode og kjappe fremover og Leonard Getz satte inn 1-0 til hjemmelaget. Vertene hadde sine sjanser etter dette, men de klarte ikke score mer enn det ene målet. Dermed 1-0 til pause.

Etter hvilen hadde Øygarden forsøkt å justere litt og de stod litt høyere, men de klarte ikke å presse Moss ut av stilen. Moss fant plass og etter 56 minutter løp Kabamba  Kalabatama igjennom og satte sikkert 2-0. Øygarden gjorde like etter noen bytter som betalte seg. Moldenes kom rundt på siden og fant Marceli Wawrzynkiewicz. Dermed 2-1 etter en time.

Med fem minutter igjen sendte Øygarden kaptein Flo høyere i banen. På overtid får laget en corner. Øygarden sender opp alle, inkluder keeper. Den klares og Noah  Alexandersson scorer fra egen banehalvdel. Dermed vinner vertene 3-1. Det betyr at Moss står med fem strake i serien, noe som visstnok ikke har skjedd før.