David Møller Wolfe spilte søndag sin foreløpige siste kamp for Brann. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Møller Wolfes siste kamp

David Møller Wolfe ble takket av som Brann spiller før kampen mot LSK. Unggutten fortsetter karrieren i Nederkand.

Gjestene Lilletrøm kom til Bergen med mål om revansje for cupfinaletapet mot Brann i slutten av mai. Brann jaktet nok en seier etter en god periode i serien. Brann kom til kampen med et tett kampprogram i beina etter 120 minutter mot Aalesund onsdag i NM. Lillestrøm hadde spillefri da klubben røk ut av NM i 2.runde.

Brann startet kampen best og Finne og co hadde sine sjanser til å ta ledelsen. Halvveis ut i omgangen gjør Sery Larsen en feil bakover og Edh ordner 1-0 til gjestene. Bortelaget fortsetter å kjøre på og tar over kampen den andre halvdelen av omgangen. Det blir likevel med den ene scoringen før pause.
Etter pause kom Brann mer tilbake o to kjappe mål rundt timen snudde kampen. Først fikk vertene straffe og Sivert Heltne Nilsen satt den sikkert. Kun tre minutter senere leverer Ole Didrik Blomberg et fantastisk forarbeid som Nicholas Castro omgjør i scoring. Dermed 2-1 til Brann. På en dødball med ca 20 miutter igjen ordner Fredrik Tønnessen 2-2. Etter dette får LSK et mål annulert, mens Heltne Nilsen bommer på straffe med tre minutter igjen på klokken. Dermed ender det hele 2-2.
Brann er fortsatt nummer to på tabellen, mens LSK er nummer fem. Under litt bilder fra kampen.