Molde tok over tabelltoppen

KFUM mistet tabelltoppen etter tap borte mot Molde, mens i bunnen tetter det seg enda mer til i 2. divisjon avdeling 3.

Mjølner - LSK Kvinner 2: 3-2 (1-1)

Martine Woll Horrigmoe brukte kun syv minutter på å sende vertene i ledelsen 1-0, men syv minutter før pause sørget Nora Marie Stærk for at lagene gikk til pause på 1-1. Etter hvilen sendte Ida Marie Fikseth Fossem Mjølner opp i ledelsen igjen før lillesøster Lotte Fikseth Fossem økte til 3-1. Stærk reduserte til 3-2 på et straffespark like før slutt, men Mjølner kunne juble for alle tre poengene.

Lillestrøm - Tiller: 2-2 (0-1)

Bortelaget hadde en sterk seier mot Molde forrige runde og borte mot nyopprykkede Lillestrøm fikk Tiller en god start da Vilde Winge Kristiansen sørget for det eneste målet før pause og 0-1 i LSK-hallen. Etter hvilen derimot kom vertene tilbake. Emilie Sagen satt inn 1-1 før Oda Vågen Øisetkjølen fikset 2-1-ledelsen, men Tiller skulle få en scoring til. Ida Sofie Bye-Andersen satt inn kampens siste scoring og det endte med 2-2 i LSK-hallen.

Medkila - Krokelvdalen: 3-0 (1-0)

I Harstad var det vertene som scoret det eneste målet før pause da Cathrine Sebulonsen satt inn 1-0 etter 32 minutters spill. Etter hvilen økte Thea Bolstad Andreassen til 2-0, før Dina Amalie Nilsen fastsatte sluttresultatet til 3-0 for Medkila. Dermed ligger fortsatt Krokelvdalen sist på tabellen.

Molde - KFUM: 3-0 (2-0)

Moldenserne hadde mye å revansjere etter tap borte mot Tiller forrige runde og de startet også best. Toppscorer Eivor Ulvund brukte 22 minutter på å sette kampens første, før Frida Stangnes Grønhella doblet til 2-0 rett før pause. Etter hvilen satt Helene Marie Unneberg Lexerød ballen i eget mål og 3-0 til Molde. KFUM kom seg aldri tilbake og kampen endte med 3-0-seier. Dermed tok Molde over tabelltoppen foran nettopp KFUM.

Rosenborg 2 - Steinkjer: 3-2 (0-0)

Etter en målløs førsteomgang skulle det virkelig smelle etter hvilen. Thea Arnegård Kulvik sendte først RBK 2 i ledelsen, før Steinkjer snudde det til 1-2 etter to scoringer fra Sarah Celine Brenne. Rosenborgrekruttene ga seg dog ikke og Maria Åmot Olsen fikset 2-2, før Tuva Elise Langlo sørget for 3-2-seieren seks minutter før slutt.