Bildet hentet fra Molde sin bortekamp mot FK Haugesund tidligere i år. Foto: "Mikal Lindoe "

Molde slo Viking

Molde slo Viking denne helgen og det er igjen spenning å spore i 2.divisjon avdeling 1.


Molde slo til med 2-0 hjemme mot Viking, slik at det kun er to poeng mellom lagene i toppen av tabellen. Dermed blir det en spennende høst for klubbene. Bryne slo Tiller i midtuken og fulgte opp med en klar seier mot Herd i helgen. Dermed er laget på 3.plass.

Mellom Arendal på 6.plass ned til Amazon Grimstad på 14.plass er det kun seks poeng mellom lagene, så dermed blir det spenning hele veie. 

Under kan dere lese litt av kommentarene som Lurifax Support har fått etter runden.

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Lørdag:

Molde FK Kvinner - Viking FK 2-0 (1-0)
1-0 Vilde Aasprang
2-0 Eivor Ulvund

Kampanalyse:

Molde trenar August Nyland Ørsahl:
- Bånn solid fra start til slutt. Vi har en gjeng som liker at det brenner litt - det gjorde det idag. God fotballkamp mellom to gode lag.

Viking trenar Magnus Espeland Meling:
- Oppstykket kamp av diverse årsaker.... vi får ikke kampen i våres spor. Det gjør Molde. Vi har noen store sjanse i avgjørende periode som vi ikke setter /får annullert. Tøff kamp og intens kamp. Denne kampen kommer vi til å ha et stort utbyttet av. Vi kommer til å lære masse av denne kampen og kjører på videre! 

Tynset IF - Sogndal FK Damer 1-2 (0-1)
0-1 Anna Grindhaug
1-1 Oda Nystuen
1-2 Anna Grindhaug

Kampanalyse:

Sogndal kaptein Kristine Hovland:
- I dag er me på fra start og er utruleg gode i det høge presset vårt! Dette gjer at me fortjent ledar 1-0 til pause etter fin kombinasjon av Marte H. og Anna G. Me er ikkje like påskrudd i 2. omg og startar litt rotete, som gjer at me slepp inn eitt tidleg mål. Heldigvis klarar me å heva oss raskt og tek tilbake leiinga kort tid etter. Etter me ledar 2-1 blir det igjen litt rot, der me skapar litt unødvendig stress for oss sjølv. Men heile laget gjer ein kjempegod jobb deffensivt og me får rydda opp det som kjem mot oss. Me står kampen heilt ut - herleg innsats av alle spelarane. Deilig med 3 poeng på bussturen heim. SNP!

Søndag:

Bryne FK - Sportsklubben Herd 4-1 (3-1)
1-0 Karina Fløysvik Hæåk
1-1 Thea Dalhaug Ulla
2-1 Karina Fløysvik Hæåk
3-1 Karina Fløysvik Hæåk
4-1 Anna Løvold Gustad

Kampanalyse:
Bryne trenar Pål-Stian Eriksen:
- En åpen start på kampen, der vi er effektive. I andre omgang tar vi over og har kontroll på kampen. Herd trenar Tom-Gøran Jønsson: Bryne er bedre enn oss. Når vi slipper inn mål etter ett minutt i hver omgang så blir det tungt. Vi tar med oss positive ting ut av kampen da vi selv skaper mye. Nå gleder vi oss enormt til Amazon kommer på besøk til oss neste søndag.

Arendal Fotball Kvinner - Avaldsnes 2 1-0 (0-0)
1-0 Victoria Øvretveit

Kampanalyse:

Arendal trenar Remi Natvik:
- Vi blir stående å stange mot et godt organisert avaldsnes 2. Vi får heldigvis hull på byllen til slutt. Vinner fortjent med tanke på posession og sjanser. 

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Rosenborg BK Kvinner 2 - Amazon Grimstad FK 1-0 (0-0)
1-0 Serine Haga

Kampanalyse:

Assistenttrenar Amazon Grimstad Andreas Kristoffer Berge:
- Vi sliter med å følge kampplanen vår fra start. Noe som gjør at Rosenborg får et godt trøkk på oss og er nære scoring tidlig. Vi får justert oss inn og redder 0-0 til pause. Etter hvilen fungerer det bedre, men vi sliter med å komme oss opp i banen og blir liggende lavt litt for mye. Rosenborg scorer på et langskudd midtveis i omgangen, men mot slutten får vi flyttet spillet delvis over på deres banehalvdel, dog uten å skape de store sjansene. Til slutt taper vi fortjent mot et meget godt Rosenborg-lag. Det laget vi møtte i dag er blant de bedre lagene vi har møtt denne sesongen. 

Foto:
FK Haugesund - Vålerenga Fotball Damer 2 1-2 (1-2)
1-0 Solfrid Hetleflåt Bråthen
1-1 Anna Hole-Stenerud
1-2 Johanne Østby Haug

Kampanalyse:

Haugesund trenar Thomas Sandø Dahle:
- En rotete kamp av oss, spesielt i 1.omg er vi for unøyaktig og i pasningsspillet og stresser.,sliter i press spillet. 2.omg er bedre, men Vif vinner fortjent til slutt.

Vålerenga trenar Tove Tuntland:
- Slipper inn mål etter 10 sekund, etter det har vi full kontroll ut omgangen. Og snur til 2-1. Andre omgang blir mye mer kaotisk fra begge lag, og en omgang preget av duellspill.

Tiller - Frigg 1-1 (1-0)

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

2.divisjon