Molde seiret mot Fana

Molde stakk av med seieren i bortekampen mot Fana. Dermed byttet lagene plass på tabellen denne torsdagen.

Vertene Fana Håndball inviterte til håndball med et større antall publikum for første gang på lenge. Klubben klarte derimot ikke levere foran egne fans mot dagens motstander Molde.

Starten på oppgjøret er veldig jevnt og klubbene følger hverandre til 8-8. Så begynner Molde å ta over føringen. Gjestene fra rosenes by går fra 8-8 til 8-11 i løpet av få minutter midtveis i omgangen. Derfra lar de aldri Fana få slippe inn i kampen igjen. Da det er pause leder gjestene 16-12.

2.omgang
Etter hvilen starter hjemmelaget. Fana klarer å komme opp i 14-16 helt i starten og 16-18 litt senere.  Midtveis i omgangen setter Alver inn 20-21 og Fana er igjen oppe i ryggen på gjestene med 14 minutter igjen av omgangen. Lagene følger hverandre noen minutter på 21-22,  22-23 og 23-24. Når klokken viser 21.57 i 2.omgang setter Alver inn 24-24 og Fana er tilbake.  Dermed har de fremmøtte håp om seier.

Etter noen minutter uten mål tar Molde grep og klarer to kjappe. Dermed får de en ledelse som vertene ikke klarer å hente igjen. Molde vinner tilslutt med 28-25.

Kampfakta:
Fana - Molde 25-28 (12-16)

For vertene scoret Christine Karlsen Alver flest med sine 10 scoringer, mens Marit Ova Bøyum hadde fem. Hos Molde ble Mona Obaidli mestscorende med sine 11 scoringer, mens Thale Rushfeldt Deila hadde 6 mål.

Nederst kan dere se et mini-album fra kampen. Vi kommer med album i løpet av kvelden eller tidlig i morgen.