Molde og KFUM stikker ifra

To lag skiller seg ut, mens bakover på tabellen er det tett mellom mange i 2. divisjon avdeling 3.

Tiller - Medkila: 0-0 (0-0)

Det var spenning i fulle 90 minutter, men ingen av lagene klarte å finne nettmaskene da Tiller tok imot Medkila lørdag.

KFUM - Rosenborg 2: 4-1 (1-0)

Silje Tengesdal Stavnheim sørget for at KFUM ledet 1-0 til pause med sin scoring på en corner. Etter hvilen utlignet Iselin Garberg for gjestene, før en scoring fra Emma Sæbø, Seline Addo Rekkedal og Synne Jareld sørget for 4-1-seier til vertene.

Krokelvdalen - Mjølner: 0-3 (0-1)

Det så lenge ut til å bli målløst til pause, men på overtid satt Mathea Føre Frantzen inn 0-1-scoringen. Etter hvilen økte Lotte Fikseth Fossem til 0-2 før Martine Woll Horrigmoe fastsatte sluttresultatet til 0-3. Dermed ligger Krokelvdalen fortsatt sist i avdelingen.

Steinkjer - Lillestrøm: 1-3 (0-1)

To nyopprykkede lag møttes i Trøndelag og gjestene kom best i gang da Leah Martine Grethe Rimbault sendte LSK i ledelsen elleve minutter ut i kampen. Et resultat som sto seg til pause. Etter hvilen økte Emilie Sagen til 0-2, før Jette Marie Nilsen Røstad reduserte til 1-2 for Steinkjer. Men gjestene var sterkest og Mille Traa Andersen fastsatte sluttresultatet til 1-3 like før slutt.

LSK Kvinner 2 - Molde: 0-2 (0-1)

LSK Kvinner sine rekrutter tok imot serieleder Molde. Der var det gjestene som var det beste laget. Sanna Andersen Mahle sørget for 0-1 halvveis, før toppscorer i avdelingen, Eivor Ulvund, doblet ledelsen i andreomgang. Flere mål ble det ikke og Molde tok med det en ny seier og holder stand på toppen av tabellen.