Moen Taule: - Veldig fornøyd

Tremålscorer Håvard Moen Taule var meget fornøyd etter at Viggo hentet hjem seieren i Vinterseriekampen mot Smørås.

Vinterserien 2024 er i gang og Smørås hadde denne søndagen Viggo som gjester på Nymarksbanen.

Kampreferat:
Viggo fikk en flott start på kampen og tok ledelsen med 1-0 etter kun fire minutter. Håvard Moen Taule satte sitt første for dagen. Smørås utliknet etter 17 minutter på et selvmål. Smørås presset så på og fikk både 2-1 og 31 før pause. De målene ble scoret av Nikolas Vaaga Eide og Håvard Flotve. Håvard Moen Taule scorer en gang til i denne omgangen, slik at Smørås går til pause med 3-2 ledelse.

Etter hvilen var det Viggo sin omgang. Smørås gjorde feil og Viggo var effektive i medvinden på Nymarksbanen. 3-3 kommer ved Jørgen Selvikvåg Hersdal, før Håvard Moen Taule, Kristian Bergsagel og Stefan Li Emmerhoff scorer tre ganger til for Viggo. Dermed vinner klubben med 6-3 mot fjerdedivisjonsklubben Smørås.

Hør hva Viggo sin Håvard Moen Taule hadde å si etter seieren mot Smørås.