Julie Renee Mccarthy fra Bærum i aksjon mot Midtbyen (27/11-22) Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Midtbyen ga Bærum kamp om poengene

Bærum var favoritter før kampen og tok seieren, men Midtbyen kjempet hardt og ga aldri opp.

Det var Bærum som tok kommandoen i Nadderudhallen søndag. Allerede 03:30 ut i kampen ledet de med hele 14-2. Da fant Midtbyens bursdagsbarn, Lana Dalåmo Lacken (18), frem skuddarmen og satt en trepoenger. Utover omgangen tok så Midtbyen innpå og det sto 25-18 etter de første ti minuttene.

I andre quarter derimot kom Midtbyen kraftig tilbake. I løpet av de første fire minuttene av omgangen hadde gjestene snudd det til 25-26. Lagene fulgte hverandre tett hele veien utover og til pause sto det 34-32 til Bærum.

Lana Dalåmo Lacken fylte 18 år samme dagen som hun var i aksjon for Midtbyen mot Bærum (27/11-22). Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Tredje quarter ble omtrent som den første. Bærum tok tidlig kommandoen og dro ifra. Inn til siste pause ledet vertene med 51-42.

Og nok en gang skulle Midtbyen kjempe seg inn i det igjen. Gjestene kom seg opp og lå kun to poeng bak underveis, men til tross for at de klarte å fremprovosere mange feil hos Bærum mot slutten, var de ikke effektive nok og vertene kunne juble for en 63-58-seier til slutt.