Mia Rostad Huse klar for Amazon Grimstad FK. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Amazon Grimstad FK

Mia Huse klar for Amazon Grimstad

Sørlandsklubben med ny storsignering før seriestart.


Den tidligere serie- og cupmesteren med Vålerenga, Mia Rostad Huse (21), kommer til oss med gode referanser og erfaring fra norsk toppfotball. Hun var også en av de viktigste brikkene for Røas opprykk fra 1.divisjon i 2021, skriver Amazon Grimstad i en pressemelding mandag kveld.

– Mia er en spiller som kan spille i flere posisjoner. Hun kan bekle aller roller på midtbanen og i angrep, noe som passer vår spillestil og vårt system godt. Hun er en fysisk spiller som er god i duellspillet og i boksspillet. Hun innehar også en meget god pasningsfot og er flink til å variere mellom kort og langt. I Mia får vi også en hardtarbeidende og en lojal spiller, skriver de videre.

Amazon Grimstad henter ikke bare fotballspilleren Mia Huse, men det at det var en match på det menneskelige var viktig både for Amazon og for Huse selv.

– Vi har hele veien vært opptatt av det menneskelige plan på spillerlogistikken. Etter at vi møtte Mia og hadde en lengre prat, fant vi ut at hun passer perfekt inn i vår profil. Ydmyk, hardtarbeidende og lojal er kvaliteter en hver spiller for Amazon Grimstad må ha, og Mia er ingen unntak. I tillegg har Mia et smil om munnen som kommer til å spre masse energi og glede til sine lagvenninner, skriver klubben på sine hjemmesider.

I 2020 var for øvrig Mia med på å ta Vålerengas første serie- og cupgull, før hun året etter tok turen til Røa og var med på deres opprykk fra 1.divisjon. I Røa noterte hun seg dessuten for 17 målpoeng på Sportskollektivet sin poengliste, kom på årets lag hos oss og ble nominert til prisen som årets spiller.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.