Melhus ga serielederen kamp

Den suverene serielederen Viking TIF fikk en tøff kamp borte mot Melhus i Trøndelag i dag.

Den suverene serielederen Viking TIF fikk skikkelig kamp da klubben var gjester borte mot Melhus. Det endte likevel med en 34-30 seier til serielederen som dermed står med imponerende 17 strake seire.

Gjestene best i gang
Bortelaget Viking TIF tok tak i kampen fra start og opparbeidet seg en ledelse på fire mål da Emil Hansson satte inn sin etter ni minutter. Ledelsen til gjestene økte til fem mål Christian Morillo Lyngbø skjøt fra egen banehalvdelen og økte ledelsen til 9-4 etter 13 minutter. Melhus kommer ikke så mye nærmere til pause, og gjestene leder 16-12 da kampen er halvveis.

I den andre omgangen åpner Melhus forrykende. Etter seks minutter er hjemmelaget kun ett mål bak. Amund Hårsaker Mærk satte inn 18-19 på et gjennombrudd. Vertene holder seg målet bak frem til 20-21. Etter det scorer bergenserne fire ganger på rad og rykker i fra halvveis i omgangen.

Vertene hadde likevel ingen planer om å gi opp. Klubben kommer tilbake og etter 19 minutter Amund Hårsaker Mærk inn 27-27 på en 7 meter. Samme mann sender vertene i ledelsen 28-27 minuttet enda. Etter det skrur gjestene opp tempoet og scorer fem raske på rad. Dermed er Viking TIF tilbake i ledelsen 32-28. Derfra kontroller gjestene kampen og laget vinner  34-30.

Under finner dere noen bilder fra kampen. Hele albumet finner dere HER.