Mathopen 2 videre i Vinterserien

Det ble seier til Mathopen 2 i dagens vinterserieduell borte mot Kalandseid. Her kan dere kort lese dere opp på kampen og se bildene.

Det var duket for duell i Vinterserien 2023 på Kalandseid mellom vertene Kalandseid og Mathopen 2. Gjestene tok tak i kampen fra start og Even Davidsen sendte bortelaget i ledelsen etter 2 minutter. Det ble også stillingen til pause.

Like etter hvilen setter Ethan Solvang inn 2-0 til gjestene. Tobias Andresassen legger på tli 3-0 før Kalandseid før redudert. Helt på tampen av kampen setter Solvang sitt andre for dagen og avgjør det hele for bortelaget. Dermed ender det hele med 4-1 til gjestene.