Det ble målrikt mellom lagene på Varden Amfi denne søndagen Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Målrikt på Varden Amfi

Det ble en målrik kamp mellom FK Fyllingsdalen - Stabæk 2 i norsk 3.divisjon avdeling 1.

Vertene FK Fyllingsdalen tok denne dagen i mot Stabæk 2 til duell i norsk 3.divisjon avdeling 1. Vertene kom best i gang i solskinnet i Fyllingsdalen. Etter kun fire minutter satte Anders Waagan inn 1-0 til hjemmelaget. Stabæk 2 kom tilbake ikke mange minutter etter med Gift Orban. Med fem minutter igjen av omgangen setter  Sander Hopsdal inn 2-1 for hjemmelaget. Dermed går Mangersnes mannskap til pause med 2-1.

I den andre omgangen setter Stabæk 2 mål i løpet av få minutter rundt en times spill. Først er Orban på farten igjen sitt andre for dagen, før Andreas Victorio gir laget 3-2. Den ledelsen holder seg til det 84.minutt. Da setter August Selnes inn 3-3 scoringen. Stabæk 2 har derimot lyst på alle poengene og med tre minutter tar gjestene igjen ledelsen. Olav Lilleøren Veum setter inn 4-3. Det blir også sluttresultatet.

Dermed står FK Fyllingsdalen med syv poeng på de første ni kampene denne sesongen, mens Stabæk 2 flytter seg opp til en 8.plass med sine 10 poeng. Et album fra kampen kommer i mandag.