Målrikt på Osterøy

Vi hadde folk på plass på Osterøy 2 - Dale. Det ble en målrik affære i denne kampen i 6.divisjon avdeling 4

Den lokale sjettedivisjonen er inne i sin andre serierunde denne helgen. Osterøy 2 startet sesongen med å tape mot Fotlandsvåg, mens gjestene Dale serieåpnet med 1-1 hjemme mot Hausvik.

Det skulle bli en målrik mellom disse to lagene. Det tok derimot tid før klubbene fant veien til nettmaskene. Den første scoringen kom på straffe i det 41 minutt. Dommeren pekte på straffemerket og Anders Hatland ordnet ledelse til de gule og grønne. Kun to minutter senere var det balanse. Jonar Dalseid ordner 1-1, noe som blir resultatet til pause denne lørdagen.

Etter hvilen legger Leon Magnus Kalleklev på til 2-1 etter en drøy time. Ibrahim Haj Mousa utlikner til 2-2 etter 75 minutter. Vertene er tilbake i ledelsen kun tre minutter senere da Julian Lillefosse Eriksen scorer. Kim Andre Søvik utlikner minuttet senere. Da dommer Dalland er i gang med overtiden i kampen, så dukker Mousa opp igjen. I det 92 minutt ordner han 4-3 til gjestene. Det blir også sluttresultatet. Dermed vinner gjestene denne tette duellen.