Både Viljar Birkeland (foran) og Sander Johannesen kom på scoringslisten i finalen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Målkalas i finalen

Det var finale i Vinterserien 2023 i klasse A, menn denne torsdagen. Flaktveit tok i mot Smørås og det ble en meget målrik kamp. Hele 11 scoringer fikk vi, og det var ikke et mål for lite.

Rundt 60-70 tilskuere hadde tatt turen til Flaktveit for å se finalen i Vinterserien klasse A, menn. Smørås hadde med seg en egen syngende fansklubb denne dagen som skapte liv på tribunen.

Flaktveit føk ut av startblokken og laget ledet 1-0 etter kun få minutter da Viljar Birkeland headet inn 1-0 etter corner. Målet skapte litt diskusjoner og burde ikke stått. Det i forhold til situasjonen som lagde corneren. Truls Thorn dobler for vertne halvveis i omgangen. Så våkner Smørås. Først reduserer Håvard Flotve få minutter etter, så utlikner Sander Johannesen på straffe med få minutter til pause.

Smørås tok dermed helt over og laget klarer to mål til før hvilen. De ble satt inn av Flotve og Gard Bjerck.

Etter hvilen er Truls Thorn på plass to ganger de første 20 minuttene og dermed står det 4-4. Smørås er det beste laget derfra og inn og Sander Johannesen, Kristofer Skjeldstad og Alexander Torvestad setter alle hvert sitt mål for Smørås. Dermed vinner gjestene 7-4.

En svært underholdene kamp for den nøytrale tilskuer mellom to lag som begge ønsker å spille fotball og angripe. At det må terpes litt i forsvar hos begge tror jeg begge lag er enige om.

Under kan dere se noen bilder. Album kommer fredag på vår Facebookside.