Christopher Steensohn jubler sin andre scoring for dagen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Målfest på Varden Amfi

Det ble målfest på Varden Amfi da FK Fyllingsdalen 2 hadde Trott som gjester i denne 4.divisjonsduellen.

Begge lag kom til denne kampen poengløse i 4.divisjon avdeling 1. Da kampen startet var det seks stykker på tribunen og ca 20 minutter ut i kampen hadde dette økt til 13 stykker og en hund i følge speaker. Det var dermed ikke de store forventningene til en underholdene kamp fra den nøytrale tilskuer. Så feil kunne de ta.

1.omgang bød på hele seks mål. Gjestene tok ledelsen etter 8 minutter på en kjempeskudd av Jørgen Ekre. Han banket den ballen i mål fra rundt 20 meter. FK Fyllingsdalen 2 utliknet ved Thomas Rønning etter 17 minutter, før måltyven Morten Hillestad skrur en corner i mål. Etter halvtimen utlikner Jonas Rahim til 2-2. Christopher Steensohn vil på scoringslisten og scorer to mål for gjestene før pause. Dermed leder Trott 4-2 til hvilen.

Etter pause scorer Morten Hillestad ikke mindre enn fire mål for Trott, mens Jørgen Ekre scorer det siste. Fot FK Fyllingsdalen 2 er det et selvmål og scoringen til Mathias Rønning som blir tellende. Dermed vinner Trott hele 9-4 i den viktige duellen.

Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer i løpet av noen dager.