Målfest på Salhus

Det ble en målrik kamp mellom Bergen Nord - Åsane 2 i serieåpningen denne sesongen. Hele 8 mål fikk de fremmøtte servert denne fredags kvelden.

Lokalrivalene Bergen Nord hadde Åsane 2 som gjester til serieåpning på Salhus på fredag kveld. Begge lagene endte på den øvre halvdel av sesongene  i fjor og ambisjonene er nok å være med hele veien også denne sesongen.

De første 20 minuttene var det litt frem og tilbake mellom lagene uten de store sjansene. Like etter smalt det. Først tråklet Dyrstad seg gjennom forsvaret til vertene og ordnet 1-0 til bortelaget. Da var det spilt i 24 minutter. Ti minutter senere utlikner Isak Solheim på et nydelig skudd. Dermed 1-1. Åsane har noen forsøk før lagene tar pause, men det blir med de to scoringene til hvilen. Et greit resultat.

I den andre omgangen begynner målshowet for fullt. Kun to minutter ut i omgangen setter Åsane 2 spissen Emmanuel Bangoura ballen i mål. Den tidligere Kvernbit spissen header ballen i mål etter corner.  Isak Solheim hadde flere mål i seg denne kvelden og etter 55 minutter løper han igjen forsvaret til oransjetrøyene. Etter 67 minutter er det Daniel Roksvåg som står for målet til Åsane 2. Han klarer å danse seg igjennom forsvaret til vertene og dermed 3-2 til gjestene. Kun tre minutter senere får Isak Solheim sitt hat-trick. Han utnytter litt rot bakerst hos Åsane 2 og unggutten setter sitt tredje for kvelden.

Etter 80 minutter setter Phillip Ekeberg hodet til og stanger inn 4-3 til gjestene etter en corner. Vertene sender opp folk på jakt etter utlikningen. Det utnytter gjestene og Emmanuel Bangoura setter sitt andre for kvelden med kun minuttet igjen å spille. Dermed ender det med 5-3 til gjestene i sesongens første kamp.