Målgarantisten Tommy Gaustad var i slag da NBK deltok i målfesten mot Arna-Bjørnar. Her fra bortekampen mot Fana 2 nylig. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Målfest i Arna

Det ble en skikkelig målfest da Arna-Bjørnar tok i mot Nordhordland BK til duell torsdag.

Det ble en ellevill målfest da Arna-Bjørnar tok i mot Nordhordland BK til duell i serien torsdag. At kampen ble valgt som den første TV kampen til BA i BA-ligaen ga seerne valuta for pengene.

Kampen var bare fem minutter gammel da Ali Qasemi satte inn 1-0 til gjestene. Raske Andreas Bøe Snekkevik doblet etter knappe 20 minutter. Vertene hadde så sin periode. Først reduserte Andreas Risnes like etter 2-0 målet, før spissen Sebastian Heimvik Haugland utliknet til 2-2 etter 36 minutter. Det var også pauseresultatet.

Etter hvilen tok hjemmelaget ledelsen ved Joakim Skjelbreid før minuttet var spilt. Den ledelsen holdt vertene kun i to minutter før spissveteranen Tommy Gaustad begynte å markere seg. Han utliknet til 3-3 etter 48 minutter. Etter det var det bare NBK noen minutter. Isak Andre Nesse og Tommy Gaustad (2) satte inn tre baller i løpet av de neste ti minuttene. Dermed ledet NBK 6-3 etter en times spill.

Hjemmelaget var derimot ikke ferdigscoret og duoen Daniel Tangen og Martin Mjelde Tysse scoret to ganger for vertene. Det siste målet var på straffe. De kom derimot ikke nærmere, så NBK vinner kampen 6-5.  Dermed står begge klubbene med 12 poeng på de første kampene sine denne sesongen.