Lysekloster vant toppkampen

Det ble tre poeng til Lysekloster da laget slo Fana Fotball med 2-1 borte på Nesttun i den viktige toppkampen.

Det ble en tett og jevn duell mellom to av de beste lagene i 3.divisjon avdeling 3. Hjemmelaget Fana startet kampen på en 4.plass med 19 poeng, mens Lysekloster var nummer to med sine 20 poeng.

Det var vertene som kom best i gang da spissen Tim Nilsen setter inn 1-0 etter kun seks minutter. Alexander Dang utlikner til 1-1 fra 11 meteren etter det vertene mente var av den billige sorten. Spissen Nilsen hadde sine muligheter til å øke, men Fana rotet bort de sjansene blant annet et straffespark som keeper Melnicenko redder, Dermed går lagene til hvilen med 1-1.

Etter pause er det kun en scoring i kampen. Den kommer til gjestene Lysekloster. Lionel Kamanzi setter inn 2-1 etter 66 minutter. Begge lag har sine sjanser og Fana føler seg snytt for nok et straffespark. Etter kampen får Fana trener Ørjan Håland sitt andre gule og blir utvist av dommeren.

Lysekloster henter dermed hjem alle poengene i denne kampen. Dermed er laget sammen med Brodd på en andreplass med 23 poeng. Øverst med 30 poeng troner Brann 2 som har vunnet 10 av sine 11 kamper.