Lysekloster slo Djerv 1919

Det ble tre poeng til Lysekloster hjemme mot Djerv 1919 denne mandagen. Se bilder, hør intervjuer og les deg opp på kampen her.

Det ble tre poeng til Lysekloster denne mandagen da klubben hadde Djerv 1919 på besøk. Vertene spilte 0-0 i Stavanger forrige helg da klubben var på besøk hos Vidar, en av seriefavorittene dette året. Djerv 1919 vant greit mot et Haugesund 2 i sin åpningskamp.

Fiton Durguti brukte ikke mer enn seks minutter på å gi vertene ledelsen i denne kampen. Det var også stillingen til pause i denne kampen etter en omgang hjemmelaget var klart best. Flesteparten av de rundt 180 på tribunen denne mandagen kunne dermed ta pause med et smil om munnen.

Etter en drøy time doblet Christian Dahl til 2-0. Han rundet keeper og satte ballen sikkert. Med kvarteret igjen blir det litt spenning igjen da Tolleiv Helgesen reduserer til 2-1. Like før slutt er det rødt kort på Djerv 1919 sin keeper Glebs Sopots. Han feller en spiller på vei igjennom og dermed rødt kort. Tobias Heltne Alme tar straffen sikkert og dermed vinner Lysekloster 3-1.