Lysekloster mot Sotra i treningskamp

Det var treningskamp mellom Lysekloster - Sotra denne lørdagen på munkene sitt flott anlegg. Les mer om kampen og se bilder og video av målene her.

Denne lørdagen var det treningskamp mellom Lysekloster - Sotra på den flotte banen til Lysekloster. Vertene hadde fått banen klar til kamp og dermed ble det kamp til oppsatt tid.

Vertene får en meget god start på kampen og laget får en meget god start da Tobias Heltne Alme setter inn 1-0 mål for munkene. Det blir også stillingen til pause mellom lagene.

I andre omgang skjer det litt mer. Først vil Lysekloster ha straffe, mens Sotra også har sine sjanser til å skape balanse i målprotokollen. Det er derimot Lysekloster som får det første målet etter pause. Fiton Durkiti setter ballen i mål for munkene. Dermed 2-0 til hjemmelaget. Sotra får derimot sin scoring. Klubbens ny-signerte spiss Kristoffer Røttingen er sikker når han chipper ballen over Lysekloster sin sisteskanse. Dermed 2-1. Laget fra Straume kommer derimot ikke nærmere.

Dermed vinner Lysekloster med 2-1 og får revansje fra nederlaget sist disse to lagene møttes.

Se 1-0 målet til Tobias Heltne Alme:

Se 2-0 til Lysekloster. Fiton Durkiti med målet:

Se 2-1 målet til Kristoffer Røttingen for Sotra: