Her er Øygardens Fredrik Flo i aksjon mot FK Fyllingsdalen tidligere i år. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Lysekloster mot Øygarden

Denne fredagen var det treningskamp mellom Lysekloster og Øygarden. Her kan dere få med dere litt fra kampen.

Denne fredagen var Lysekloster verter for 2.divisjonsklubben Øygarden. Det begynner å nærme seg NM-kvalifisering og seriestart. Vertene skal ut borte mot Tertnes neste helg, mens Øygarden seriestarter i begynnelsen av april.

Hjemmelaget startet med:
Mads Christophersen, Kasper Bordvik, Erik Krohnstad, Toni Takamaki, Aboubacar Conde, Håvar Kleppe, Lionel Kamanzi, Håvard Rinde, Tom Rune Sæle, Fiton Durguti og Mikael Baisotto

Benk:
Vitaly Melnichenko, Andreas Uran, Tobias Nøss, Håkon Botn Brautaset, Tommy Svendsen, Fredrik Lee, Eskil Instebø og Johannes Lie.

Gjestene tok tak i kampen og Knut Haga satte inn 1-0 for gjestene tidlig i kampen. Øygarden får straffe noen minutter senere, men bommer.  Den  tidligere Lysekloster-spilleren Marius Bildøy hadde også lyst til å vise seg frem. Først setter han sikkert inn 2-0 på et innlegg, før han chipper over keeper til 3-0 etter et flott gjennomløp. 3-0 er også stillingen til pause.

Etter hvilen er det kaptein Flo som viser seg frem for gjestene. Han ordner først 4-0 på et innøvd corner-trekk, så header han inn 5-0 på en ny corner.

Dermed vinner Tommy Knarviks menn kampen. Lysekloster har Brann på besøk kommende mandag. Skal du se kampen, så må du vite at veien over Fanafjellet er stengt. Dermed må det kjøres via Os til kampen.

Under kan dere se målene fra oppgjøret. En stor takk til Lurifax Support for videosnutter.

Lysekloster Idrettslag - Øygarden Fotballklubb 0-5 (0-3)
0-1 Knut Spangelo Haga
0-2 Marius Bildøy
0-3 Marius Bildøy
0-4 Fredrik Flo
0-5 Fredrik Flo