Lyngbø videre til finalen

Lyngbø tok seg videre til finalen i Vinterserien 2023 på bekostning av vertene Nymark da disse to møttes til duell på Nymarsbanen søndag kveld.

I den første semifinalen denne søndagen tok FK Fyllingsdalen seg videre mot Voss på Varden. Dermed skulle det denne søndagskvelden avgjøres hvem som fulgte laget fra Dalen til finalen.

Lyngbø best før hvilen
De helgrønne gjestene kom best i gang og satte hjemelaget under press. Det gjorde at Nymark ga Lyngbø brudd som de utnyttet.  Lena Øksvang Risa setter kampens første på et flott langskudd. Omgangen fortsetter i det samme sporet og Ingrid Menzies dobler for gjestene halvveis i omgangen. Lyngbø kaptein Astrid Bolstad Blikra øker til 3-0 da hun setter inn en retur fra keeper. Dermed går gjestene til pause med en klar ledelse.

Nymark kommer langt bedre med etter hvilen. Hjemmelagets spill sitter bedre og kampbildet er langt jevnere. Kine Strande reduserer for vertene etter en drøy time. Sofie Småmo gjør det hele enda mer spennende da hun reduserer til 2-3 med fem minutter igjen. Nymark kommer ikke nærmere og Lyngbø stikker av med seieren 3-2.

Dermed er Lyngbø klar for finalen i årets vinterserie. Under kan dere se bilder fra kampen.