Lyn videre i NM

Det var NM duell mellom Åsane - Lyn denne tirsdagen på flotte Åsane Arena. Se intervjuer, bilder og les om kampen her.

Det var Lyn sin dag på Åsane Arena denne kvelden. Hjemmelaget slet med å få til de helt store sjansene, mens Lyn damene var gode og scoret tre mål.

1-0 til gjestene kom like etter at vertene muligens skulle hatt et straffespark. Dommeren dømmer ikke og Lyn fosser i angrep. Anna Aahjem finner Anna Palm inne foran mål og gjestene er i ledelsen. 1-0 blir også stillingen til Lyn.

Gjestene dobler etter kun fem minutter ut i omgangen. Selma Hernes fanger opp en retur på 16 meteren og sender den i mål bak Duffy. Åsane forsøker å komme fremover etter målet, men sliter med å skape de store sjansene. Med gode fem minutter igjen på klokken setter Kamilla Melgård inn kampens siste mål. Det målet kommer etter at Åsane fikk et mål annulert på grunn av hands. Dermed vinner Lyn kampen med 3-0 foran litt over 200 på tribunen.
Åsane var lite fornøyd med en del avgjørelser dommertrioen tok denne kvelden.