Mille Ivi Christensen scoret LSK Kvinners siste mål i 4-0-seieren over Tiller. Foto: Andreas Kristoffer Berge

LSK Kvinner til J19-finalen

LSK Kvinner-juniorene gjorde kort prosess borte mot Tiller i sin NM-semifinale.

31 minutter ut i kampen sørget Anna Rognli for 1-0-ledelse til gjestene, før Aurela Imeraj økte fem minutter senere. Dermed 0-2 i målprotokollen til pause.

Etter hvilen fortsatte LSK Kvinner å styre kampen. Nora Marie Stærk la på til 0-3, før Mille Ivi Christensen fastsatte sluttresultatet til 4-0-seier for LSK Kvinner.

Dermed venter klubbens første J19-NM-finale siden 2016. Den gang ble det 1-3-tap for Klepp i finalen for klubben som aldri har vunnet J19-NM. De vant riktignok som Team Strømmen tilbake i 2009, men har ikke vunnet siden navnebyttet.

Finalemotstander blir Molde som slo Arna-Bjørnar 7-2 i sin semifinale. Molde er regjerende mestere etter 3-2-seieren over Klepp forrige sesong.