Foto: Janne Monsen

Løv-Ham knuste opprykkshåpet

Løv-Ham knuste opprykkshåpet til Mathopen i en ellevill fotballkamp. Gjestene vinner oppgjøret med 5-4.


Vertene Mathopen startet dagen på andreplass på tabellen. Trio lå på plassen bak på tabellen på dårligere målforskjell. Dermed hadde de grønne og svarte alt i egne hender.

Flott start for vertene
Vertene startet kampen best og laget tok ledelsen før ti minutter var spilt ved Kristian Rivedal. Da Amund Moldeklev doblet for vertene halvveis ut i omgangen så opprykket ut til å være innenfor rekkevidde. Da har nyheten om at Vadmyra har tatt ledelsen også nådd Mathopen.

En gammel kjenning fra lokalfotballen med fortid i Fana og Åsane har vært på banen for Løv-Ham de siste ukene. Jonas Heggestad Hestetun scorer like godt to ganger for bortelaget og klubbene går til pause med 2-2.

Foto: Janne Monsen
Løvene snur
Kaspar Sælensminde Bergset ordner 3-2 til gjestene like etter pause, før Sindre Bjordal øker til 4-2. Løvene er i målform og Kaspar Sælensminde Bergset  er igjen frempå for bortelaget. Dermed har laget snudd 0-2 til 5-2. Samtidig ledet Odda/Tyssedal og Trio begge sine kamper. En som ikke har gitt opp for vertene er kapteinen Amund Moldeklev.

Han reduserer to ganger til for hjemmelaget, men det blir ikke flere mål enn det. Dermed vinner Løv-Ham med 5-4. Det betyr at Trio og Odda/Tyssedal rykker opp fra dnene avdelingen.

Foto: Janne Monsen
Under kan dere se litt bilder fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.