Lokaloppgjør på Askøy

Det var lokaloppgjør på Askøy i dag mellom Askøy Fotball - Østsiden Askøy. Se album fra kampen og les kort om oppgjøret her.

Askøy badet i sol og det var klart for oppgjøret mellom Askøy Fotball - Østsiden Askøy til årets første lokalderby mellom lagene.

Kampen var jevn og det stod 0-0 til pause. Etter hvilen kommer målene. Mons-Ivar Guleng setter inn 1-0 til hjemmelaget denne lørdagen. Da har vi spilt i knappe 70 minutter. Knappe ti minutter senere dobler Tobias Juvik ledelsen til hjemmelaget, før kapteinen Lars Magnus Pedersen ordner 3-0 til vertene før minutter før slutt. Det blir også sluttresultatet. Hjemmelaget klatrer dermed til en 7.plass på tabellen med sine 15 poeng, mens Østsiden Askøy er nummer fem på tabellen med sine 17 poeng.

Under kan dere se et større album fra kampen.