Lokaloppgjør i Bergen

Det var et skikkelig lokalderby på gang da Bergen HK tok i mot serielederen Viking TIF til duell i Framohallen denne fredagen.

Hjemmelaget Bergen HK var verter denne fredagen for Viking TIF som ledet tabellen i 1.divisjon menn før dagens kamp. I en fullsatt Framohall fikk se et tet og spennende lokaloppgjør.

Publikum på plass
Hele 1050 tilskuere var på plass for å se disse to lagene i duell denne kvelden. De som kom fikk se at vertene kom best i gang i en tett og jevn omgang. Hjemmelaget tok føringen fra start og ledet 4-2 etter knappe fem minutter. Da kom gjestene bedre med og laget snudde til en 6-4 ledelse litt over ni minutter ut i omgangen da Emil Hansson setter inn en syvmeter.

Etter 18 minutter er lagene like langt igjen, da på stillingen 11-11. Jevnt blir det utover omgangen og lagene følger hverandre tett til 15-15 som også er stillingen etter den første omgangen.

Starter som den første omgangen
Den andre omgangen starter litt som den første omgangen. Hjemmelaget åpner best og fire minutter ut i omgangen har vertene fått en tremåls ledelse da Tobias Holm setter inn 19-16.

Som i den første omgangen jevner det seg ut. Halvveis er stillingen 25-25 da Karsten Enoksen utlikner for Viking TIF. Derfra og ut er det gjestene som styrer kampen. Laget leder 29-27 med litt over seks minutter igjen. Vertene kommer tilbake nok en gang.  Tord Vårdal utlikner til 29-29 med fire minutter igjen på klokken. Nærmere enn det kommer ikke hjemmelaget. Viking TIF setter inn sluttspurten og vinner tislutt kampen med fire mål. Vikinig TIF vinner oppgjøret med 35-31 og kan slippe jubelen løs.

For hjemmelaget ble Tobias Holm og Leif-Erik Brenne  mestscorende med sine seks scoringer, mens Emil Hansson (12) og Kjetil Åndal (9) scoret flest for Viking TIF. Seieren styrker Viking TIF sin serieledelse, mens Bergen HK blir liggende på tredjeplassen. Under noen bilder fra kampen. Album kommer lørdag.