Lokaloppgjør i Bergen Vest

Det var lokaloppgjør i Bergen Vest og de mange fremmøtte fikk se en fartsfylt kamp mellom Vadmyra - Mathopen

Det ble en fartsfylt kamp mellom naboene i Bergen Vest. Før kampen var 10 minutter gammel hadde vi allerede fått fire mål i denne duellen i 5.divisjon. Gjestene tok ledelsen så og si rett fra avspark da måltyven Kristoffer Larsen ordner 1-0 etter knappe minuttet. Samme mann er frempå kun minutter og 2-0 til gjestene.

Vadmyra våkner og Thomas Andersen reduserer til 1-2 etter seks minutter, før Vadmyra kaptein Mats Aga ordner balanse og 2-2. Da har vi spilte 8 minutter. Kristoffer Larsen var på ingen måter ferdig med å score. Han setter inn 3-2 til Mathopen etter en drøy halvtime. Det blir også stillingen til pause.

I den andre omgangen er det gjestene som er best og målene kommer for laget som måtte ned fra 4.divisjon i fjor. Først er det Kristoffer Larsen som igjen er målscorer. Da har vi akkurat rundet 50 minutter. Marius Karlsen legger på til 5-2 halvveis i omgangen, før Håkon Moldeklev avslutter scoringene med sitt mål. Dermed vinner Mathopen 6-2.

Under finner dere litt intervjuer og bilder fra kampen. Her en lenke til albumet.