Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Lokaloppgjør i Bergen Vest

Det var lokaloppgjør i Bergen Vest og de mange fremmøtte fikk se en fartsfylt kamp mellom Vadmyra - Mathopen

Det ble en fartsfylt kamp mellom naboene i Bergen Vest. Før kampen var 10 minutter gammel hadde vi allerede fått fire mål i denne duellen i 5.divisjon. Gjestene tok ledelsen så og si rett fra avspark da måltyven Kristoffer Larsen ordner 1-0 etter knappe minuttet. Samme mann er frempå kun minutter og 2-0 til gjestene. 

Vadmyra våkner og Thomas Andersen reduserer til 1-2 etter seks minutter, før Vadmyra kaptein Mats Aga ordner balanse og 2-2. Da har vi spilte 8 minutter. Kristoffer Larsen var på ingen måter ferdig med å score. Han setter inn 3-2 til Mathopen etter en drøy halvtime. Det blir også stillingen til pause. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
I den andre omgangen er det gjestene som er best og målene kommer for laget som måtte ned fra 4.divisjon i fjor. Først er det Kristoffer Larsen som igjen er målscorer. Da har vi akkurat rundet 50 minutter. Marius Karlsen legger på til 5-2 halvveis i omgangen, før Håkon Moldeklev avslutter scoringene med sitt mål. Dermed vinner Mathopen 6-2. 

Under finner dere litt intervjuer og bilder fra kampen. Her en lenke til albumet. 

Hør hva firemålsscorer Kristoffer Larsen hadde å si


Hør hva Håkon Moldekleiv hadde å si etter kampen


Hør hvordan Vadmyra kapteinen Mats Aga oppsummerer kampen

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.