Lokale rivaler i duell på Nesttun

Det var klart for lokalfotballduell på Nesttun mellom Fana og Bjarg denne Skjærtorsdagen.

Fana kom til denne kampen med et klart tap for Brann 2 i den første seriekampen. Laget til Ørjan Sandal hadde dermed behov for tre poeng når lokalrivalen Bjarg kom  på besøk. De vant serieåpningen med 4-1 hjemme mot Stord.

Hjemmelaget kom best i gang og klubben stod høyt på Bjarg og jaget. Det var likevel alt for mange sjanser fra vertene før det første målet kom. Petter Martinssen scoret et spektakulært mål etter kun 18 minutter. Fra egen banehalvdel fyrte han av et skudd som føk inn bak Hermann Ræstad i Bjarg målet. Det var ikke mange sjanser i denne omgangen, da begge lag forsvarte seg bra. En skade på Fana sin keeper i omgangen gjorde at Ådne Nissestad kom inn i hans sted.

Det ble litt flere sjanser etter hvilen da klubbene jaktet neste scoring. Målet kommer etter 67 minutter. Bjarg får en corner, men Fana avklarer og setter fart i en kontring. Tim Nilsen er sist på ballen og dermed 2-0 til hjemmelaget. Simen Hopsdal får sitt andre gule med et lite kvarter igjen. Dermed blir det vanskelig for Bjarg å jage mål. Det ble da heller ikke flere mål i kampen og Fana tok hjem en fortjent seier.

Under finner dere litt bilder og intervjuer fra kampen. Se hele albumet fra kampen HER