Lokalderby på Osterøy

Det var duket for nok en dag med lokalderby på Osterøy. Hjemmelaget Osterøy 2 tok i mot Valestrand Hjellvik 2 til duell.

Det var duket for nok et lokalderby på fotballøyen Osterøy denne søndagen. I går ble Hausvik -Fotlandsvåg spilt, mens vi i dag var på plass på Osterøy 2 - Valestrand Hjellvik 2.

Like før pause kom 1-0 målet ved Dani Emil Larsen. Dermed gikk det unge Osterøy 2 laget til pause med 1-0 hjemme i Fugladalen. Den rutinerte ringreven Magnus Bru Reigstad ordnet 1-1 etter 50 minutter,  før gjestene hadde snudd kampen etter drøye 70 minutter. Da satte Joakim Wiik Gloppen inn 2-1 til gjestene.

Vertene hadde derimot ikke tenkt å gi seg. Niklas Kollvangsnes Solberg utlikner på straffe etter 80 minutter, før samme mann to minutter på overtid blir helten til de gule og grønne. Dermed vinner hjemmelaget 3-2. Det betyr at laget klatrer til en 6.plass i avdelingen med sine 10 poeng, mens gjestene fra Furubakken er sist med sine tre poeng.