Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Lokalderby mellom Sotra - Øygarden

Det var tett med folk rundt banen på Straume da Sotra var verter for Øygarden denne mandagen. Les om kampen og se bilder fra oppgjøret her.


Det var duket for årets første lokalderby mellom Sotra - Øygarden denne sesongen. Vertene kom til kampen med 2-2 borte mot Notodden, mens gjestene Øygarden vant 3-0 i sin hjemmekamp mot Ullern i den første runden. 

Hjemmelaget startet kampen best og hadde de største sjansene i begynnelsen av kampen, men de helblå klarte ikke å finne veien til nettmasken. To av de var av den store sorten i følge våre rapporter. Det var derimot Øygarden som satte den første. Kristoffer Gunnarshaug ordner 1-0 til gjestene etter en halvtime. Det blir også stillingen til pause. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Etter pause var det jevnt de første minuttene, men Sotra tar over og blir det beste laget etter hvilen. Etter knappe 70 minutter er det orden i regnskapet da Lars Kilen scorer for Sotra. Med et godt kvarter igjen ser Knut Haga rødt. Dermed er Øygarden redusert til 10 mann. Hjemmelaget klarer ikke å utnytte den tallmessige overlegenheten og kampen ender med 1-1. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, HordalandsfotballSotra har dermed to poeng på sesongens første to kamper, mens Øygarden har fire poeng på sine to kamper. Øygarden får besøk av Vard Haugesund neste helg, mens Sotra skal til Strømmen neste søndag. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Under ser dere et større album fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.