Lokalderby i BLNO

Det var klubbrivalene Frøya - Fyllingen som skulle gjøre opp seg i mellom i dagens duell i BLNO i Bergen. Det ble hjemmeseier etter dagens fire perioder.

Det er alltid tett og jevnt mellom disse to rivalene i oppgjørene i BLNO. Hjemmelaget lå på en fjerdeplass på tabellen før denne kampen, mens Fyllingen lå á poeng med Gimle på andreplass.

Vertene tok styringen
Det ble en målrik førsteperiode mellom lagene denne onsdagen. Kampen vippet frem og tilbake i begynnelsen. Gjestene ledet 11-7 da Devin Gilligan  satte inn en trepoenger etter like mange minutter. Halvveis i den første perioden har vertene overtatt føringen da John Knight III setter to poeng. Etter syv mintter setter  Ivars Rihards Zvigurs  inn 20-20. Derfra og ut er det Frøya som styrer. Laget scorer de neste åtte poengene og klubben leder 28-20 etter den første perioden.

I den andre perioden fortsetter hjemmelaget å presse på. Laget henter nye poeng og etter to minutter har laget økt ledelsen til 38-23 etter John Knight III sitt poeng. Gjestene våkner litt og Devin Gilligan sin 44-35 scoing gjør at hjemmelagets ledelse er knappet inn. De kommer ikke så mye nærmere og Nikola Roso setter de siste poengene til en 59-47 ledelse.

Gjestene presser på etter pause
Etter hvilen er mye det samme som før pause de første minuttene. Halvveis i omgangen leder hjemmelaget 70-61 og det bommes mye i denne perioden. Derfra og ut er det Fyllingen som styrer. Gjestene spiser seg innpå gjestene og perioden ender med at Frøya leder 72-68.

To minutter ut i den siste perioden setter Devin Gilligan nye poeng til gjestene. Dermed er gjestene kun ett poeng bak hjemmelaget på stillingen 76-75. Med litt over fem minutter igjen får hjemmelaget en ledelse på tre poeng da 3 John Knight III scorer. Devin Gilligan klarer å redusere den ledelsen til kun to poeng med under to minutter igjen. Etter det er det vertene som styrer og hjemmelaget vinner kampen med 96-86.

For hjemmelaget ble John Knight III toppscorer med sine 35 poeng, mens
Devin Gilligan satte 26 poeng for bortelaget. Under litt bilder. Album kommer torsdag.