Lokalderby i Bergen

Denne torsdagen var det lokalderby i Bergen mellom Tertnes - Fana. Les om kampen her og se bilder.

Det var best i byen duell i Åsane Arena denne torsdagen. Vertene Tertnes har slitt litt med formen i serien, mens gjestene Fana håndball ligger på en pen 5.plass på tabellen.

Gjestene tok tidlig tak i kampen og fikk 4-2, 6-4 og 8-4 etter 12 minutter. Dermed ble de hel blå hengende etter fra start. Etter 15 minutter øker gjestene til 11-6 og etter 20 minutter står det 15-8. Dermed har gjestene fått et forsprang de nesten holder inn til pause. Da med 20-14.

I den andre omgangen er det lenger mellom målene. Fana kontrollerer kampen og Tertnes kommer ikke nærmere enn 24-28 da med seks minutter igjen på klokken. Det hele ender med at Fana Håndball vinner kampen med 32-27. Dermed

For vertene scorer Avril Mikkelsen Frei hele 11 mål og blir mestscorende. Henriette Espetvedt Eggen hadde fem mål for hjemmelaget. Oda Cathrine Lunne Mastad ble mestscorende for gjestene med sine 8 mål, mens Christine Karlsen Alver satte seks mål.

Se et mini-album under. Et større album kommer.