Loddefjord videre i NM

Loddefjord tok seg videre i NM da klubben slo ut Arna-Bjørnar denne søndagen i Alvøen.

Loddefjord var favoritt denne dagen da 4.divisjonsklubben Arna-Bjørnar kom på besøk i Alvøen til NM kvalifisering.

Vertene tar kontrollen
Kampen var ikke mer enn 11 minutter gammel da  Joachim Sæle Westrheim satte inn 1-0 til hjemmelaget. Hjemmelaget har dermed fått kampen inn sporet som de ønsker. Eirik Nielsen Hornnes ordner 2-0 minuttet før pause. Det blir også stillingen til pause.

Den andre omgangen er ikke mange minutter gammel da Kristian Gjerde Ødemark øker til 3-0 for vertene. Arna-Bjørnar hadde derimot ikke noen planer om å gi opp. Etter en drøy time reduserer  Joakim Vågenes Skjelbreid for gjestene. Laget klarer å få opp litt trøkk mot vertenes mål den siste halvtimen, men Loddefjord kontrollerer det hele i mål.

Dermed er Loddefjord klar for den første NM runden. Under kan dere se bildene fra kampen.