Loddefjord mot Trott

Den lokale 4.divisjon ruller med full fart. Her kan dere lese litt mer og se bilder fra Loddefjord - Trott

Det har vært en travel start i den lokale 4.divisjonen med tre kamper på en uke. Det merkes godt og det er mange slitne bein etter dagens kamper. Loddefjord tok i mot Trott til sin tredje kamp. Laget åpnet med å slå naborivalen Lyngbø i serieåpningen, mens det ble 2-2 mot Varegg i midtuken. Trott kom til kampen med et 1-2 tap mot Nymark i midtukekampen, mens de tapte serieåpningen med 1-3 borte mot Austevoll.

Kampen hadde en rekke sjanser i den første omgangen og begge lag kunne ha scoret flere enn det som kom i målprotokollen. Trott har en kjempesjanse etter kun tre minutter. Hjemmelaget har sine sjanser og tror de har scoret etter et lite kvarter, men dommeren dømmer ikke mål på den store sjansen til vertene. Målet kommer derimot kun få minutter etterpå ved Mathias Johnsen. Han ekspederer et innlegg fra siden i mål.

Kerem Can dobler til 2-0 etter knappe halvtimen. Det blir også stillingen til pause. Etter hvilen er det roligere helt frem til en times spill. Gloppen kommer på et raid og finner Mathias Jonsen på kanten. Han skrur ballen i mål bak en Jørgen Ekre som har overtatt i gjestenes mål.

Kun to minutter er han på farten. Så sikkert som at blomstringen kommer om våren, så er det sikkert at Hillestad scorer når sjansen byr deg. Loddefjord sover litt på en lang pasning og Hillestad er god og sikker da han stormer igjennom forsvaret til vertene. Etter dette har begge lag noen sjanser, men Loddefjord har god kontroll på kampen. Vertene vinner dermed fortjent 3-1 i denne duellen.

Hjemmelaget inntar dermed tabelltoppen med 7 poeng på de første tre kampene, mens Trott sliter i bunnen poengløs. Under kan dere se litt bilder. Album kommer.