Bildet hentet fra Loddefjord sin NM-kvalifiseringskamp mot Sandviken søndag. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Loddefjord mot NBK i treningskamp

Loddefjord hadde Nordhordland som gjester i Alvøen torsdag kveld. Begge spisser formen inn mot seriestart om en måneds tid.

Torsdag hadde Loddefjord invitert Nordhordland Ballklubb som gjester til treningskamp i Alvøen. Det tok ikke lang tid før hjemmelaget tok ledelsen. Eirik Hornes ordnet 1-0 til vertene etter 5 minutter. Den stillingen stod seg til det 39.minutt. Da doblet Gøran Gaustad til 2-0. Det ble også stillingen til pause.

En av de første tingene som skjer etter hvilen er at vertene får straffe. Straffesparket settes i mål av Magnus Haukeland. Etter 57 minutter øker Magnus Nyhammer til 540, før Kerem Can øker til 5-0 kun tre minutter senere. Arvin Mirabadi pynter litt på resultatet for gjestene med sin scoring i det 70 minutt.

Det ender dermed med 5-1 til hjemmelaget i denne kampen. Referat skrevet på bakgrunn av oppdateringen i vår målservice.