Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Loddefjord festet grepet om førsteplassen

Skrevet av Odd Løvset
24.08.2022 22:25 - OPPDATERT 24.08.2022 22:23

Loddefjord tok en fortjent 2-0 seier hjemme mot Varegg denne onsdagen. Klubben befestet dermed sin posisjon på toppen av tabellen.

Denne onsdagen inviterte Loddefjord til toppkamp i 4.divisjon avdeling 1 mot Varegg. Lagene var før denne kampen nummer en og to på tabellen. Da lagene møttes tidligere denne sesongen, så endte det med 2-2 mellom klubbene. Før dette oppgjøret hadde Loddefjord en ledelse på seks poeng ned til Varegg, men hjemmelaget har spilt en kamp mer. 

Den første omgangen var tett og jevn, men det var Loddefjord som skapte de sjansene som kom. Varegg hadde kun en stor mulighet før hvilen, ellers var det lite som ble skapt fra Hødden klubben fremover. Det kom derimot ikke noen mål og lagene gikk til pause med 0-0. 


Da den andre omgangen kom i gang var det Loddefjord som tok tak i kampen. Hjemmelaget presset gjestene bakover og de fikk lønn for strevet. 1-0 kom etter en dødball og Kevin Berg var sist på ballen. Dermed 1-0 etter 53 minutter. Kun fem minutter senere doblet Marius Bildøy etter et flott angrep fra hjemmelaget. Vertene dabber litt av på intensiteten og de siste ti minuttene av kampen er det gjestene som presser på. Hjemmelaget holder unna og vinner fortjent 2-0. Klubben fra Alvøen har dermed en ledelse på 9 poeng ned til Varegg, Nymark og Askøy som følger på 21 poeng. 


Under kan dere se litt bilder. Album kommer torsdag. 

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement