Thea Kyvåg - LSK Kvinner Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Nyttårskalender - Luke 8

Kyvåg: –⁠ Har vært over all forventning

Thea Kyvåg (20) fikk en tøff start på 2023-sesongen, men utover høsten kviknet hun virkelig til. Hun avsluttet sesongen på en strålende måte med J19-NM-gull og bronse sammen med LSK Kvinner i Toppserien. Vi oppsummerer 2023 med Kyvåg i den siste luken i vår nyttårskalender på årets første dag. En dag som også er Kyvåg sin 20 årsdag.


For Kyvåg sin del meldte hun i fjor vinter overgang tilbake til LSK Kvinner etter et opphold i West Ham, men hjemkomsten gikk ikke bare rosenrødt. Hun slet med sykdom og ettervirkninger på våren, men utover høsten har hun blomstret mer og mer, og hun ligner mer på den Kyvåg vi kjenner fra tidligere, bare i en enda bedre utgave av seg selv.

Til slutt kunne hun også krone 2023-året med bronse i Toppserien og NM-gull med J19-laget. Vi tok en prat med henne om J19-NM-gullet, sesongen og hennes utvikling. Nå glder hun seg stort til 2024.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.