Kvik/Halden vant på Varden Amfi

Det ble tre poeng til Kvik/Halden da klubben gjestet Varden Amfi og Brann 2.

Kvik/Halden har vært i fokus de siste ukene da Arne Erlandsen ga seg i klubben og gikk til Skeid i 1.divisjon. Dermed har laget hatt en litt spesiell måned. I dag var de på besøk i Bergen og skulle opp mot det unge Brann 2 laget.

Vertene var med de første minuttene før bortelaget tok over. Etter 17 minutter kommer 1-0 til gjestene. Chimaobi Ifejilika ordner ledelse til gjestene. Det er ikke allverdens til sjanser noen av veiene i denne omgangen i regnet på Varden Amfi. Like før pause dobler gjestene ved Henrik Hagen. Dermed går bortelaget til pause med 2-0.
Brann 2 forsøker i begynnelsen av omgangen å jage en redusering, men det blir bare med nesten for hjemmelaget. Etter 72 minutter øker gjestene til 3-0 ved Filip Stensland.  Med fem minutter igjen å spille får Brann 2 straffe. Mikal Berg Kvinge er sikker og setter ballen sikkert i mål. Flere mål blir det ikke og Kvik/Halden vinner dermed kampen 3-1.
Seieren flytter gjestene til en 7.plass på tabellen med sine 24 poeng. Brann 2 er nummer 11 med sine 17 poeng. Det er fire poeng ned til Gjøvik/Lyn som er første klubb under streken.