Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Kvik/Halden vant på Varden Amfi

Det ble tre poeng til Kvik/Halden da klubben gjestet Varden Amfi og Brann 2.


Kvik/Halden har vært i fokus de siste ukene da Arne Erlandsen ga seg i klubben og gikk til Skeid i 1.divisjon. Dermed har laget hatt en litt spesiell måned. I dag var de på besøk i Bergen og skulle opp mot det unge Brann 2 laget.

Vertene var med de første minuttene før bortelaget tok over. Etter 17 minutter kommer 1-0 til gjestene. Chimaobi Ifejilika ordner ledelse til gjestene. Det er ikke allverdens til sjanser noen av veiene i denne omgangen i regnet på Varden Amfi. Like før pause dobler gjestene ved Henrik Hagen. Dermed går bortelaget til pause med 2-0.
Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Brann 2 forsøker i begynnelsen av omgangen å jage en redusering, men det blir bare med nesten for hjemmelaget. Etter 72 minutter øker gjestene til 3-0 ved Filip Stensland.  Med fem minutter igjen å spille får Brann 2 straffe. Mikal Berg Kvinge er sikker og setter ballen sikkert i mål. Flere mål blir det ikke og Kvik/Halden vinner dermed kampen 3-1.
Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Seieren flytter gjestene til en 7.plass på tabellen med sine 24 poeng. Brann 2 er nummer 11 med sine 17 poeng. Det er fire poeng ned til Gjøvik/Lyn som er første klubb under streken.

Hør hva Brann 2 sin målscorer Mikal Berg Kvinge har å si etter kampen:Hør hva Brann 2 trener Azar Karadas hadde å si etter kampen:

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Brann Kvik/Halden