Kvartfinale i vinterserien

Det var duell på nye flotte anlegget til Telavåg ved Spildepollen. Telavåg tok i mot Djerv til duell.

Det var klart for kvartfinale på kunstgresset på Spildepollen. Et flott nytt anlegg som så en av sine første obligatoriske kamper bli spilt denne dagen.

Hjemmelaget hadde en liten visitt helt i starten av kampen foran gjestene sitt mål, men så tok Djerv over. Laget ordnet 1-0 ved Tord Hovden etter knappe halvtimen. Samme mann la på til 2-0 kun minutter etter svakt forsvarsspill. 3-0 til gjestene kommer på frispark av Mads Storebø. Helt på tampen av omgangen er det måltyven Ole-Fredrik Midttveit som reduserer for vertene.

Lagene får hver sin scoring etter hvilen. Hjemmelagets mål ble scoret av Midttveit. Dermed er Djerv videre i vinterserien, klasse B. De er klare sammen med Valestrand Hjellvik som slo Minde på straffer og Smørås 2 som slo Kvernbit. Mandag kveld blir det klart om det er Baune eller Bjarg 2 som følger til semifinalen.

Under finner dere et mini-album. Litt flere bilder kommer så fort vi har sjansen.