Kopervik hadde Frøyland på besøk

Det var klart for duell i 4.divisjon i Rogaland da Kopervik hadde besøk av jærlaget Frøyland. Det ble en tett, fartsfylt og jevn duell.

Hjemmelaget Kopervik har ikke hatt den samme gode sesongen som i fjor. I fjor fulgte de Haugesund 2 helt til opprykksdøren, men i år sliter laget på den nedre halvdelen av tabellen. Frøyland har fått en bedre start på sesongen og klubben lå på en 5.plass før dagens kamp.

Det var fart fra start i kampen og kampens to keepere skulle bli sentrale denne lørdagen. Etter 15 minutter får gjestene straffe, men en meget opplaget Endre Skjølingstad Thorvaldsen i vertenes mål redder. Kopervik kontrer og hjemmelagets Geirmund Kvilhaug Dybdahl setter inn 1-0 til hjemmelaget. Hjemmelaget har muligheten til å doble noen minutter etter på dødball, men laget klarer ikke å sette ballen i mål. Det endrer kampbildet og Frøyland tar over. Dermed kommer 1-1 scoringen. (Vi har enda ikke fått målscorerer) Frøyland fortsetter å kjøre på fremover, men keeper Thorvaldsen rydder unna bakerst. Dermed 1-1 til pause.

I den andre omgangen står gjestene høyt på Kopervik og frustrasjonen begynner å bre seg hos vertene. Dermed kommer etterhvert 2-1 scoringen til gjestene. Duellene er tette i denne perioden, men det utarter aldri. Etter hvalvspilt omgang faller gjestene lavere og det gir Kopervik mer energi. Dermed får hjemmelaget et momentum de siste 20 minuttene av kampen og presser på for utlikning. Bakerst hos Frøyland er Morten Helmen i slag og han redder det som kommer mot han de siste 20 minuttene. Med to gode keepere som våre utsendte mente var best hos de respektive lagene, så ble det ikke flere mål. Dermed vinner Frøyland 2-1, et resultat som var rettferdig nok kampen sett under ett.

Under kan dere se litt bilder. Album fra kampen kommer.