Foto: Brage Æsøy Titlestad

Kongsberg Miners slo serielederen

Kongsberg Miners hadde Gimle i kne fredag, men tapte kampen helt på slutten. I dag fikk de revansje da de slo serielederen med klare sifre.


Hjemmelaget kom til kampen som serieleder og kunne med seier her klare å befeste den posisjonen. Gjestene Kongsberg Miners hadde andre planer denne lørdagen. 

Gjestene kom best i gang og ledet 25-21 etter den første perioden. Gjestene var oppe i en 5 poengs ledelse tidlig i omgangen med 11-6. Den forskjellen holdt seg. I den andre perioden var vertene mer på banen og klubben kom tilbake. Serielederen vinner perioden med 26-22. Dermed er stillingen 47-47 etter to perioder. 
Foto: Brage Æsøy Titlestad

Herfra og ut takker Kongsberg Miners for seg. Gjestene vinner den tredje perioden med 26-20. I den fjerde perioden øker laget forspranget og de vinner perioden med 31-18. Dermed vinner de kampen med klare 104-85. 

Frøya Basket - Kongsberg Miners 85 -104 (21-25, 26-22, 20-26, 18-31)

For Frøya var igjen Wayne Allen Stewart Jr den store poengplukkeren med 32 poeng. Bak han fulgte Juan Jose Ferrales (25) og Johan Emaus Flaa (19). For Miners var det Marin Mornar (19), Ognjen Nisavic (17) og Christian Seterlund (16) som hadde flest poeng. 

Seieren flytter Kongsberg Miners to poeng nærmere serielederen Frøya. Laget er nå fire poeng bak, men har en kamp til gode. Album fra kampen kommer på Facebook i løpet av helgen. 
Foto: Brage Æsøy Titlestad

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.