Foto: Mikal Lindøe

Klepp med enkel seier i Tysvær

Det var NM duell mellom FKH damene og Klepp i 1.runde.


Tekst: Mikal Lindøe

FKH tar imot Klepp i NMs første runde for kvinner på det flotte anlegget til Falkeid IL i Tysvær. Værgudene viser seg fra sin beste side med sol og klar himmel. Det var duket for et oppgjør der førstedivisjonslaget Klepp på papiret skal være et sterke lag enn FKH i divisjonen under.

FKH hviler noen av de faste i første elleveren denne kampen, da det er serien som er fokuset til FKH denne sesongen. Kampen starter jevnt det første kvarteret med ingen sjanser til noen av lagene. Det spilles mye ball sentralt i banen. Første målet kommer etter 24 spilte minutter etter fint gjennomspill av Klepp der det glipper i markeringene hos FKH. Heretter handler kampen mer og mer om Klepp, der FKH jentene hele tiden er litt for sent ute.
Foto: Mikal Lindøe
FKH skaper lite og ingenting i første omgang annet enn et forsøk som går i tverrligger og over. Etter det blir det bare noen sjeldne visitter på Klepps banehalvdel. Klepps spiller nummer ni, Olivia Lan Nguyen, er ett konstant uro moment for FKH og må vel sies å være Klepps beste spiller denne kvelden. Det blir med det ene målet til Klepp i første omgang.

Andre omgang er ikke mer enn fire minutter gammel før Klepp setter sitt andre og det siste målet i kampen for kvelden. FKH er knapt over midten de første tjue minuttene noe som også blir fasit resten av omgangen. Alt handler om Klepp i andre omgang, men de blir litt for utålmodige og det blir dermed sjelden ordentlig farlig. Det må sies at FKH’s beste spiller denne kvelden er målvakt Synne Danielsen som spiller en stor rolle i at det ikke blir flere mål for Klepp. FKH gir nok litt opp utover omgangen og skaper ingen ting på Klepps banehalvdel. FKH bytter fem spillere i løpet av kampen og Klepp bytter fire. Det blir aldri spennende og Klepp vinner kampen helt fortjent 2-0.

Foto: Mikal Lindøe
Uner finner dere albumet

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.