Foto: JANNE MONSEN

Øygarden med tre poeng

Øygarden tok tre poeng da klubben slo BI Bergen hjemme denne torsdagen.


Det var duket for toppkamp på Ågotnes denne torsdagen da Øygarden var verter for BI Bergen. Hjemmelaget lå på andreplassen i avdelingen, mens studentene fra Bergen lå innen rekkevidde seks poeng bak på en 5-plass.

Hjemmelaget fikk en kjempestart Ahmad Tarek Husebø ga vertene ledelsen etter kun tre minutter. Stian Olsen Jakobsen doblet for vertene halvveis ut i omgangen, før Liam Hellesund la på til 3-0 etter 38 minutter. Da våknet gjestene og klubben fikk nettkjenning ved Chris André Mannes etter 41 minutter. Daniel Staalesen Haugan reduserte en gang til for bortelaget, slik at det stod 3-2 til Øygarden til pause.
Foto: JANNE MONSEN
I den andre omgangen kom det ingen mål, men BI Bergen styrte omgangen denne torsdagen i jakten på utlikning. Den kom aldri og Øygarden drar 3-2 seieren i land. Dermed er Øygarden á poeng med serielederen Mathopen, men de har spilt to kamper mer. Bak lurer Telavåg og FK Fyllingsdalen 2 som begge ønsker en av de to opprykksplassene. 
Foto: JANNE MONSEN
Under kan dere se litt bilder fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Øygarden BI Bergen