Historisk kamp for Stemmemyren FK

Det var en historisk kamp som utspilte seg på Nygårdsmyren denne søndagen. Stemmemyren FK spilte sin første offisielle kamp som klubb. Dagens motstander var Inter Bergen.

Stemmemyren FK er trolig den siste klubben som har blitt godkjent som ny klubb. Initiativet ble gjort før jul og denne søndagen var klubben klar for å starte tilværelsen i lokalfotballen i Hordaland. Motstander til denne 7.divisjonskampen var Inter Bergen.

Ingenting ble spart, så laget hadde fått på plass anlegg, speaker og lagene kom inn med innmarsj denne solfylte søndagen. Vertene fikk en drømmestart på kampen. Etter fire minutter setter Besar Ademi inn 1-0 til hjemmelaget. Det på straffe. Vertene scorer like godt to ganger til og har en klar 3-0 ledelse før Inter Bergen reduser. 3-1 er pauseresultatet.

Etter pause fortsetter hjemmelaget å score. Laget vinner tilslutt med 7-2. For vertene scoret Besar Ademi, Aleksander Tvedt, Kristoffer Toft Knutsvik, Martin-André Topham Johansen, Kristoffer Solberg og Martin Rye Scholz (2). Inter Bergen sine mål var ved Pedro Henrique Rodrigues og Joachim Heggernes.